Bosbaden met Eefje Ludwig

17jun15:4516:3015:45 - 16:30(GMT+02:00) Bosbaden met Eefje LudwigEefje Ludwig

Info

Bosbios Workshop: Bosbaden

Met Eefje Ludwig in In de Luwte

Bosbaden ontsluit jouw aangeboren neiging om verbinding te zoeken met de natuur en met andere vormen van leven. Tijdens deze workshop ervaar je wat vertragen en verstilling in de natuur met je doet en de hoe je deze verbinding weer kunt voelen. Terwijl de beoefening helpt om weer in contact te komen met je lichaam, gevoelens en behoeften – en het mentale en fysieke welzijn positief te beïnvloeden – helpt bosbaden net zo goed om de relatie met de natuur te versterken en verdiepen.

In de workshop vertelt Eefje je meer over de beoefening, de oorsprong, achtergrond en wetenschappelijk bewezen effecten. Maar je gaat het vooral ook ervaren… Als gids begeleidt Eefje je in het aarden, het verbinding maken met de natuur om je heen en met jezelf. Je werkt met simpele, zintuiglijke oefeningen waar je op jouw eigen manier vorm aan geeft.

Gastspreker

The Forest Bathing Circle

The Forest Bathing Circle –  een organisatie die gestart is door Eefje Ludwig – inspireert en begeleidt individuen en groepen in het (her)verbinden met de natuur en herinneren dat wij natuur zijn. De beoefening van bosbaden maakt mensen hiervoor ontvankelijk. Door middel van het creëren van veilige, inspirerende, ont-moetende en ontmoetende omgevingen kan een ieder op zijn of haar eigen manier, moment en plek weer in verbinding komen met zichzelf en de natuur. Het werk van The Forest Bathing Circle is gericht op het herstel van het welzijn en de veerkracht van zowel mensen als de natuur en de planeet als geheel.