Lezing

17jan19:3021:3019:30 - 21:30(GMT+01:00) LezingDe wijsheid van de heks - Susan SmitUITVERKOCHT!

Info

De wijsheid van de heks

Door Susan Smit

De wijsheid van hekserij, zoals beschreven door Susan Smit, gaat over zelfinzicht, het begrijpen van natuurprincipes, en het toepassen van deze inzichten in het dagelijks leven. Het helpt je om emotionele, creatieve, liefdevolle, lichamelijke, spirituele en maatschappelijke aspecten van jezelf te ontwikkelen en verbindt je met de mystieke wereld. De heksenwetten en natuurprincipes bieden een raamwerk om je eigen ervaringen te begrijpen en er lering uit te trekken.Het stimuleert je om kritisch te denken en een speelse relatie met het goddelijke en het onzichtbare te cultiveren, terwijl het je instinct en ontvankelijkheid activeert. De levensfilosofie van hekserij is niet bedoeld als ‘zelfverbeteringstraject’, maar om het wilde in jezelf wakker te schudden; om het instinct, het ontvankelijke deel van jou tot leven te wekken en je band met de verborgen wereld achter de fysieke werkelijkheid en met het heilige te vernieuwen.

Tarieven

Wil jij deze lezing bijwonen? Je bent meer dan welkom.

 

€ 29,50 – Lezing + Koffie/thee en een stukje taart
€ 54,50 – Aanschuif-diner + Lezing + Koffie/thee en een stukje taart
€ 5,00 – Parkeren 

 

Eet je gezellig mee?

 

17:30 – 19:00 uur

 

Reserveer direct bij je lezing ticket een plek voor het Aanschuif-diner! Je bent welkom vanaf 17:00 om aan te schuiven bij restaurant Bij de Tuinman. We verwelkomen je met een klein hapje en serveren aan iedereen tegelijk om 17:30 een mooie shared dining met diverse gerechten op schalen op tafel die je met je tafelgenoten deelt. 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren.

 

Meteen als je je ticket boekt, dus dat is makkelijk. Ter plekke kan dit (echt) niet meer. 

 

*We kunnen geen tickets ruilen of terugbetaling aanbieden tenzij een evenement is afgelast of verschoven.

Programma

  • Voertaal: Nederlands.

  • Duur: je bent welkom vanaf 19.00, en de lezing start om 19.30 tot 21.30.

  • Aantal deelnemers: maximaal 80.

  • Locatie: In de Heizaal op de Hoorneboeg.

Gastspreker

Over Susan Smit

Susan Smit (1974) studeerde af in Culturele Studies, met als hoofdvak Nederlandse Taal- en Letterkunde, aan de Universiteit van Amsterdam. In 2001 schreef ze het boek Heks, een magische reis door de westerse spiritualiteit. In 2003 schreef ze haar romandebuut, en met de historische roman Vloed (2010) brak ze door naar het grote publiek. Erna volgden bestsellers als Gisèle, Tropenbruid en De heks van Limbricht, dat werd vertaald, genomineerd voor de NS Publieksprijs 2022, en wordt verfilmd. Ook schrijft ze non-fictieboeken, zoals Wijze vrouwen en De wijsheid van de heks. Ze is voorzitter van de Stichting Nationaal Heksenmonument. Momenteel werkt ze aan een volgende historische roman, Alles wat beweegt, die in maart 2024 verschijnt.

Meer informatie

Meer over Susan Smit