Lezing

23dec20:0021:3020:00 - 21:30(GMT+01:00) LezingDe Fontein, vier je leven - Els van SteijnUITVERKOCHT!

Info

De Fontein, vier je leven

Door Els van Steijn

Versta de kunst om jouw leven volledig te omarmen. Kun jij ontvangen als het leven je toelacht en lach jij dan terug? Durf jij te vertrouwen op de beweging van het leven? Heb je toegang tot je levendigheid en menselijkheid en kun je jouw leven volledig omarmen met alles wat zich aandient? In deze lezing wordt het systemische perspectief aan de hand van de fontein – de metafoor voor jouw familiesysteem – gekoppeld aan het vieren van je leven. Jóuw leven vieren is tevens het onderwerp en de titel van het derde boek van Els van Steijn dat op 4 november 2023 is uitgekomen: ‘De fontein, vier je leven’. Sta niet op de waakvlam en zorg dat het je goed gaat, zelfs als het (dierbare) mensen in je omgeving minder gaat. Ruimte innemen om jouw essentie te leven en dat vanuit een oprecht hart ook de ander te gunnen, maakt dat de wereld een uitnodigende plek is. Durf te vertrouwen dat het leven het beste met je voorheeft. Je voelt dan dat het leven stroomt. Het leven staat echter aan het roer en niet jouw ego. Het leven beweegt jou in plaats van dat jij het leven bepaalt. Omarm en vier de package deal van je leven. Alleen daarmee doe je het beste voor jezelf, je dierbaren en de wereld en ontlast je de volgende generaties.

Tarieven

Wil jij deze lezing bijwonen? Je bent meer dan welkom.

 

€ 29,50 – Lezing + Koffie/thee en een stukje taart
€ 54,50 – Aanschuif-diner + Lezing + Koffie/thee en een stukje taart
€ 5,00 – Parkeren 

 

Eet je gezellig mee?

 

18:30 – 19:45 uur

 

Reserveer direct bij je lezing ticket een plek voor het Aanschuif-diner! Je bent welkom vanaf 18:00 om aan te schuiven bij restaurant Bij de Tuinman. We verwelkomen je met een klein hapje en serveren aan iedereen tegelijk om 18:30 een mooie shared dining met diverse gerechten op schalen op tafel die je met je tafelgenoten deelt. 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren.

 

Meteen als je je ticket boekt, dus dat is makkelijk. Ter plekke kan dit (echt) niet meer. 

 

*We kunnen geen tickets ruilen of terugbetaling aanbieden tenzij een evenement is afgelast of verschoven.

Programma

  • Voertaal: Nederlands.

  • Duur: je bent welkom vanaf 19.30, en de lezing start om 20.00 tot 21.30.

  • Aantal deelnemers: maximaal 80.

  • Locatie: In de Heizaal op de Hoorneboeg.

 

Gastspreker

Over Els van Steijn

Els van Steijn (1969) is een schrijfster en coach met expertise in het systemisch perspectief. Ze is bekend van de bestsellers ‘De fontein, vind je plek’, ‘De fontein, maak wijze keuzes’ en ‘De fontein, vier je leven’. Els deelt haar missie via coaching, workshops en social media, met als doel om volgende generaties minder belast te laten zijn door systemische patronen. Haar kracht ligt in het gebruik van de eenvoudige metafoor van de fontein, die systemische wetmatigheden begrijpelijk maakt voor iedereen. Ze maakt onzichtbare patronen zichtbaar en helpt je je eigen plek in te nemen, en anderen hun plek te gunnen. De fontein biedt inzichten en handvatten om met persoonlijke vraagstukken om te gaan, los te laten wat nodig is, en waar mogelijk actie te ondernemen.

Meer informatie

Meer over Els van Steijn