Lezing

18jan20:0021:3020:00 - 21:30(GMT+01:00) LezingDe Derde Weg: Conflictoplossing met bewustzijn en compassie - Juno BurgerLAATSTE KAARTEN!

Info

De Derde Weg: Conflictoplossing met bewustzijn en compassie

Door Juno Burger

Hoe ga je om met conflict in jezelf, met anderen, en met je omgeving? Hoe kun je tegenstellingen en spanningen, in plaats van ze te vermijden, bewust gebruiken om iets te laten ontstaan dat je richting laat zien? En wat energie geeft, helderheid brengt, en vervulling oplevert. Hoe gebruik je in je dagelijkse leven de interactie met jezelf en anderen, om te ontdekken wat je oppikt van die ander, en hoe jouw systeem heeft geleerd daar bewust (en onbewust) mee om te gaan? Om daar vervolgens met bewustzijn een weg in te vinden, zodat je open kunt blijven staan om vrijuit te leven. Zonder daarin al te worden aangedaan door prikkels van buitenaf.

Tarieven

Wil jij deze lezing bijwonen? Je bent meer dan welkom.

 

€ 29,50 – Lezing + Koffie/thee en een stukje taart
€ 54,50 – Aanschuif-diner + Lezing + Koffie/thee en een stukje taart
€ 5,00 – Parkeren 

 

Eet je gezellig mee?

 

18:30 – 19:45 uur

 

Reserveer direct bij je lezing ticket een plek voor het Aanschuif-diner! Je bent welkom vanaf 18:00 om aan te schuiven bij restaurant Bij de Tuinman. We verwelkomen je met een klein hapje en serveren aan iedereen tegelijk om 18:30 een mooie shared dining met diverse gerechten op schalen op tafel die je met je tafelgenoten deelt. 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren.

 

Meteen als je je ticket boekt, dus dat is makkelijk. Ter plekke kan dit (echt) niet meer. 

 

*We kunnen geen tickets ruilen of terugbetaling aanbieden tenzij een evenement is afgelast of verschoven.

Programma

  • Voertaal: Nederlands.

  • Duur: je bent welkom vanaf 19.30, en de lezing start om 20.00 tot 21.30.

  • Aantal deelnemers: maximaal 40.

  • Locatie: In de Luwte op de Hoorneboeg.

Gastspreker

Over Juno Burger

Juno Burger is energetisch therapeut, auteur en spreker. Hij brengt meer dan 25 jaar ervaring mee van zijn levensonderzoek naar bewustzijn en compassie. Hij publiceert maandelijks blogs, en is auteur van het boek ‘The Invitation’ naar de gelijknamige online community The Inviation waar maandelijks 10.000 mensen bij elkaar komen om deze levenswijze te praktiseren voor zichzelf, elkaar, en het collectief.

Meer informatie

Meer over Juno Burger