Mini-retraite

23dec10:0013:0010:00 - 13:00(GMT+01:00) Mini-retraiteHet Nieuwe Moederschap: Vervul je rollen vanuit rust - Ernestine Numan

Info

Het Nieuwe Moederschap: Vervul je rollen vanuit rust

Door Ernestine Numan

In deze eerste editie van de mini-retraite Het Nieuwe Moederschap biedt Ernestine je de ruimte om op adem te komen, diepe ontspanning te voelen, en stil te staan bij wat je voelt en wilt in het nieuwe jaar. Zodat je dat nieuwe jaar meer flow en voldoening voelt, en minder spagaat, in het combineren van de verschillende rollen die je als ‘moeder van nu’ vaak combineert. Want het hoeft niet beter – het mag wel lichter. Om het nieuwe jaar licht(er) te leven is het noodzakelijk om af en toe een moment voor jezelf te hebben. Met behulp van fijne meditaties, adem-en energiewerk, en een stilte-wandeling zul je meer rust en een diepere verbinding met jezelf voelen. Je kunt hartverwarmend schrijven om je reflecties en intenties te verankeren, en als je wilt is er ruimte om te delen in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen. Geniet van dit moment voor jezelf, zonder schuldgevoel, want: hoe lichter wij leven, hoe positiever de impact op onze omgeving.

Onderdelen: meditatie, ademwerk, energiewerk, stilte, schrijfoefeningen

Tarieven

Wil jij deelnemen aan deze mini-retraite? Je bent meer dan welkom.

€ 49,50 – Workshop + Koffie, thee, limonade, en een stukje taart

€ 5 – Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren.

Meteen als je je ticket boekt, dus dat is makkelijk. Ter plekke kan dit (echt) niet meer. 

 

*We kunnen geen tickets ruilen of terugbetaling aanbieden tenzij een evenement is afgelast of verschoven.

Programma

  • Voertaal: Nederlands.

  • Duur: je bent welkom vanaf 9.30, en de training start om 10.00 tot 13.00.

  • Aantal deelnemers: maximaal 15.

  • Locatie: In de Villa op de Hoorneboeg.

Gastspreker

Over Ernestine Numan

In haar werk creëert Ernestine ruimte voor je om écht lichter te leven: met meer innerlijke rust, bezieling en betekenis. Dit doet zij als auteur en facilitator van meditatie, adem-en energiewerk. Daarnaast is Ernestine moeder van twee dochters en woont ze met haar gezin in Zeist. Ze is auteur van het boek De Nieuwe Moeder en sommige van haar columns zijn ook te lezen op happinez.nl.