Ochtend voor mannen

14aug10:0013:0010:00 - 13:00(GMT+02:00) Ochtend voor mannenJouw unieke kracht: voor jezelf, voor de wereld - The Gathering of Men

Info

Jouw unieke kracht: voor jezelf, voor de wereld

Door The Gathering of Men

Er is iets wat ‘de man’ alleen onder mannen kan ontwikkelen en kan komen halen. Als man worden we tussen de wereld getrokken van sterk zijn, en zacht zijn. Het kan soms verwarren en ons afleiden van wat echt belangrijk is. Daar staan waar jij je het best voelt, ongeacht wat je buitenwereld ervan vindt. Als we dit doen dan creëeren we eigenaarschap en vertrouwen in onszelf. We bewegen vanuit binnen zonder (te veel) beïnvloedt te worden vanaf buiten. In deze workshop gaan we de authentieke kracht in jezelf ontdekken, we gaan deze delen, blootleggen, en bekrachtigen. Het wordt een dagdeel met power, diepgang, maar ook joy! Dus als je zoiets hebt van: ik wil mijn unieke kracht voelen. Zodat ik weer mag gaan geven, en ook simpelweg mag gaan verbinden met broeders op een manier die anders is dan anders. Dan wil je hier zijn.

Tarieven

Wil jij deelnemen aan deze ochtend? Je bent meer dan welkom.

€ 49,50- Workshop + Koffie/thee en een stukje taart

€ 5 – Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren

Meteen als je je ticket boekt, dus dat is makkelijk. Ter plekke kan dit (echt) niet meer. 

 

*We kunnen geen tickets ruilen of terugbetaling aanbieden tenzij een evenement is afgelast of verschoven.

Programma

 

  • Voertaal: Nederlands.

  • Duur: je bent welkom vanaf 9.30, en de workshop start om 10.00 tot 13.00.

  • Aantal deelnemers: maximaal 14.

  • Locatie: In de Luwte op de Hoorneboeg.

Gastspreker

Over The Gathering of Men

Wij zijn The Gathering of Men, gericht op de mentale, fysieke en emotionele gesteldheid van de man. Ons doel is om meer van onszelf te worden en te ontdekken met een groep mannen. Waarom mannen? Omdat wij de rauwheid, puurheid, kracht, discipline en eerlijkheid kunnen geven. Wij omarmen de huidige samenleven en integreren onze eigen unieke krachten. We huilen, dansen, voelen, én vieren ook het leven.