Ontdek de Magie van je Schaduw

17jun15:4516:3015:45 - 16:30(GMT+02:00) Ontdek de Magie van je SchaduwMuriël Dalmulder

Info

Workshop Ontdek de Magie van je Schaduw

Met Muriël Dalmulder 

Herken je dat gevoel? Je bent boos en je bent bang dat het mensen zal afschrikken of dat ze je niet meer aardig zullen vinden, dus onderdruk je het. Of heb je altijd te horen gekregen: “Stel je niet aan, ga door, schouders eronder.” We laten vaak de ‘oude’ onbewuste verhalen in ons hoofd bepalen wie we zouden moeten zijn, en onderdrukken daarmee een belangrijk deel van onszelf.

Schaduwwerk gaat over het omarmen van de delen van jezelf die je onderdrukt, waarover je oordeelt en die je afkeurt. Meestal zijn dit emoties die we als negatief ervaren, zoals boosheid of schaamte.

Juist in die diepe, donkere stukken vinden we de magie om de meest transformaties te maken. Pas wanneer je je schaduw kunt omarmen, kun je echt gaan schitteren. Als je je compleet en heel wilt voelen, is het omarmen van je schaduw een van de belangrijkste dingen. In deze sessie breng je jouw licht naar je schaduw en doe je een korte geleide hypnose sessie om je schaduw te omarmen.

Gastspreker

Muriël Dalmulder is een dubbelbloed met een sterke verbinding met haar Surinaamse roots en ruim 20 jaar ervaring in mens en organisatie. Ze combineert positieve psychologie, neurowetenschap, NLP, timeline therapie en hypnotherapie met oude wijsheid en tradities.

 

Haar passie is om mensen te verbinden met hun essentie, oerkracht en purpose, en uiteindelijk ook met elkaar en de aarde. Met deze ervaring en vanuit dit verlangen heeft ze de BeYou-Academy opgericht, een online coaching academy voor young professionals, waar ze gebruik maakt van krachtbronnen die je helpen het beste uit jezelf te halen en gelukkig te zijn.