Muziek

21dec20:0021:3020:00 - 21:30(GMT+01:00) MuziekWinter sound healing concert - Irene Sportel

Info

Winter Sound Healing Concert

Door Irene Sportel

Dit sound healing concert helpt je om diepe ontspanning in jezelf te ervaren. Laat je meenemen op een reis waarbij je de helende werking van klank, muziek en stilte kunt ontdekken. Irene deelt tijdens dit concert de klanken vanuit haar hart, en maakt gebruik van Tibetaanse- en kristallen klankschalen en instrumenten zoals o.a. de handpan en gitaar. Al duizenden jaren wordt sound healing gebruikt om bij mensen en dieren een lichamelijke, mentale of emotionele disbalans te helen, om terug te keren naar onze natuurlijke staat van zijn; pure vrede en harmonie. 

Bij dit ligconcert zijn er yogamatjes en dekens aanwezig. Desondanks nodigen we je uit de ervaring voor jezelf zo aangenaam mogelijk te maken met attributen die voor jou prettig kunnen zijn zoals bijvoorbeeld een extra deken of oogkussen. Voel je welkom om zélf te komen ervaren wat dit concert voor je kan betekenen op deze mooie decemberavond.

Tarieven

Wil jij deelnemen aan dit concert? 

 

€ 35 ,- Concert + Koffie/thee en een stukje taart

€ 5,00 Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren

Meteen als je je ticket boekt, dus dat is makkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Programma

  • Voertaal: Nederlands.
  • Duur: je bent welkom vanaf 19:30, en het concert start om 20:00 tot 21:30.
  • Aantal deelnemers: Maximaal 30.
  • Locatie: In de Heizaal op de Hoorneboeg.
  • Tip: Draag warme, comfortabele kleding, en voel je vrij om zelf dingen mee te nemen die je ervaring nog comfortabeler kunnen maken.

 

Gastspreker

Irene Sportel

Irene Sportel is energetisch therapeute, yoga docente, en muzikante. Na jarenlang als arts te hebben gewerkt in de westerse wereld, ruilde ze dit leven in 2014 in om zich volledig te richten op natuurlijke vormen van heling, die haar zelf ook zoveel hebben gegeven. Dit doet ze o.a. door middel van yoga, het maken en spelen van helende muziek, en het faciliteren van private healing sessies.

Meer informatie

Meer over Irene Sportel