Peter Paanakker en Anouk Prop

17jun11:4512:3011:45 - 12:30(GMT+02:00) Peter Paanakker en Anouk PropVeiligheid en ontwikkelings-trauma

Info

We’re all wounded healers

Met Peter Paanakker en Anouk Prop

Peter en Anouk komen beiden ‘uit de schaduw’ door hun eigen verhaal met betrekking tot ontwikkelingstrauma te delen en hoe dit uiteindelijk voor beiden heeft geleid van kwetsbaarheid naar kracht. Samen gaan ze een dialoog aan waarin verschillende thema’s worden aangeraakt zoals veiligheid, hechting, eigenwaarde, zelfliefde, kracht vanuit hun eigen ingrijpende levenservaringen en wat hierin helend heeft gewerkt. Vanuit daar gaan ze ook in dialoog gaan met het publiek.

Gastspreker

Over Peter Paanakker
Het is Peter zijn passie om mensen te ondersteunen bij het vinden van een veilige basis. Hij weet uit eigen ervaring dat een (ontwikkelings)trauma een grote invloed heeft op het gevoel van veiligheid en lichamelijke en mentale stabiliteit: je voelt je verloren en niet verbonden met jezelf en de ander. Het goede nieuws is dat je kunt leren in het hier en nu jezelf veiligheid te geven en de verloren delen in jezelf welkom te heten.

 

Peter is trainer en coach voor mindfulness, zelf-compassie en trauma healing.

 

Meer over Peter Paanakker >>

 

Over Anouk Prop
‘Ik geloof in de helende kracht van verbinding, veiligheid en compassie’.
Anouk is psycholoog, trauma therapeut en yogadocent (E-500RYT & YACEP). Ze heeft haar eigen onafhankelijke praktijk in Meerssen waar de focus ligt op een holistische benadering van behandeling, voor zowel volwassenen als kinderen.

 

Meer over Anouk Prop >>