Richard Kamer

17jun11:4512:3011:45 - 12:30(GMT+02:00) Richard KamerBurn-out en depressie

Info

We’re all wounded healers

Met Richard Kamer

In deze workshop deelt Richard zijn ervaring als wounded healer: wat heeft hij meegemaakt en geleerd van de vele ups maar ook downs in zijn leven? Naast een fijne jeugd, afgeronde studie, huwelijk, koophuis en gezin… verkent hij samen met jou de rafelrandjes en bespreekt hij de minder besproken kant achter het plaatje van de succesvolle buitenkant. Wie weet roept het herkenning op en wil je ook een eigen rafelrandje delen… daarvoor is in deze workshop de ruimte. Kom gerust luisteren, deel je ervaring als dat fijn en veilig voelt: zou het niet fijn en mooi zijn als ook de rafelrandjes besproken en gezien mogen worden?

Gastspreker

Op het eerste gezicht heeft Richard Kamer alles perfect voor elkaar. Een zeer talentvolle en wendbare geest, een specialist in data en bedrijfskunde. Een mentale grenservaring maakte dat hij zichzelf opnieuw moest uitvinden: het resulteerde in een lang en niet altijd lineair proces van ploeteren en proberen.

In zijn persoonlijke verhaal deelt hij hoe hij uiteindelijk terugging naar zijn diepste authenticiteit en dat van daaruit niet alleen een persoonlijk herstel plaatsvond, maar ook een herstel van verbinding met de samenleving. Naast dataspecials is hij nu ook sociaal ondernemer van verbinding en herstel in nieuwe waarde-gedreven economische experimenten.

Meer informatie

Meer over Richard Kamer