De kracht van een neuro-inclusieve werkvloer

17jun18:3019:1518:30 - 19:15(GMT+02:00) De kracht van een neuro-inclusieve werkvloerHet systeem op de schop - Met Saskia Schepers

Info

Het systeem op de schop: de kracht van neurodiversiteit op de werkvloer

Met Saskia Schepers

Dat neurodiversiteit meerwaarde heeft op het werk is evident: neurodivergent talent herken je onder meer in creativiteit, innovativiteit, verbanden leggen, hyperfocus en patroonherkenning. Iets wat iedere organisatie nodig heeft. Maar wat is er nodig om ieder talent te laten floreren?

Leer met Saskia door een neuro-inclusieve bril kijken naar werk en organisaties en denk mee met wat de mogelijkheden zijn om bij te dragen aan een neuro-inclusieve werkvloer. Dat komt niet alleen jou ten goede, dat werkt positief voor iedereen!

Gastspreker

Saskia Schepers is expert op het gebied van neurodiversiteit op het werk. Ze is een creatieve geest die met haar jarenlange HR-ervaring en achtergrond in organisatiewetenschappen lezingen, workshops en masterclasses geeft over de kracht van neurodiversiteit op de werkvloer.

 

Saskia is tevens oprichter van het Nederlands Neurodiversiteit Netwerk op, waarin ruim 70 organisaties vertegenwoordigd zijn om kennis en ervaringen te delen. Haar boek ‘Als alle breinen werken’ verschijnt op 16 juni.

Meer informatie

Over Saskia Schepers