Seval Sonmez

17jun11:4512:3011:45 - 12:30(GMT+02:00) Seval SonmezMenselijke nabijheid

Info

We’re all wounded healers

Met Seval Sonmez

Menselijk nabij zijn klinkt simpel maar is allesbehalve dat. Dichtbij de ander komen vraagt om dicht bij jezelf komen, wat niet altijd makkelijk is. Middels ervaring- en theorie gebaseerde kennis inspireert ze mensen tot een andere denk- en werkwijze.

Seval Sonmez werkt veelal vanuit het ‘Secure Base’ gedachtegoed: een denk- en werkwijze die zich bij uitstek leent om de hoognodige beweging naar menselijke nabijheid te creëren. Het is niet alleen inzetbaar om zelf betekenis- en vreugdevoller te leven, maar ook behulpzaam bij het helpen van anderen. Kortom: de methode brengt mensen dichterbij elkaar. Een belangrijke voorwaarde om elkaar te blijven zien en oog te houden voor elkaars diversiteit. Zo kom je dichterbij de ander.

Sonmez heeft 42-jaar familie-ervaring (moeder en broer in de GGZ) en is eigenaar van Bureau Sonmez waarmee ze trainingen en workshops geeft. Ook is ze in te zetten als spreker. Ze neemt mensen mee in haar kijk op psychisch lijden in combinatie met verlies en rouw. Zo wil ze bijdragen aan een beweging “Van professionele afstand naar menselijke nabijheid”.

Gastspreker

 

 

Meer informatie

Meer over Seval Sonmez