Silver Linings Playbook

16jun22:0023:5922:00 - 23:59(GMT+02:00) Silver Linings PlaybookIntro: Hanna Verboom - Get it done>> LAATSTE KAARTEN <<

Info

Silver Linings Playbook

Met een intro door Hanna Verboom

Verenigde Staten, 2013
Met: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro

‘Every cloud has a silver lining.’ Op zoek naar de zon in donkere tijden. Dat is de nieuwe levensfilosofie die Pat (Bradley Cooper) probeert na te streven als hij na een opname voor zijn bipolaire stoornis weer bij zijn ouders gaat wonen. Hij zet alles op alles om zijn leven weer op de rit te krijgen. Met als hoofddoel: zich verzoenen met zijn ex-vrouw die hij betrapt heeft met iemand anders.

Tijdens zijn pogingen om weer grip op zijn leven te krijgen, ontmoet hij Tiffany (Jennifer Lawrence). Tiffany woont in de buurt en is net weduwe geworden. Ook zij worstelt met de hobbels die het leven je soms kan geven. Er ontstaat een bijzondere band tussen de twee.

Silver Linings Playbook is genomineerd voor acht Oscars en laat op een luchtige en rake manier zien dat afwijkend gedrag niet altijd vreemd is.

Trailer

Tarieven

 

€ 19,50 Film
€ 5,00 Parkeren 

 

Er is deze avond geen borrel of diner in de moestuin. 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je filmticket boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Film

21:15 welkom in de tuin van de Villa
22:00 intro door Hanna Verboom
22:30 start film 
00:30 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

Gastspreker

Over de spreker

Wie kan de aftrap van deze filmavonden van de Bosbios nu beter doen dan Hanna Verboom – actrice, filmmaker, sociaal ondernemer én founder van Cinetree! Dit is het online filmplatform met een maandelijkse selectie aan films die je langer bijblijven dan dat ze duren, en waarmee we deze Bosbios organiseren.
 
Als dochter van ontwikkelingswerkers bracht Hanna haar jeugd door in Oost-Afrika en leerde daar op jonge leeftijd hoe het delen van verhalen een grote rol speelt in het verbinden van verschillende culturen en denkwijzen. Hierdoor raakte ze gepassioneerd over het vertellen van verhalen die mensen helpen elkaar iets beter te begrijpen.
 
In 2021 bracht Hanna de documentaire Uit de Schaduw uit, waarin ze openlijk vertelt over haar psychische variatie. Deze documentaire kijken we samen voorafgaand aan de film. In het vervolg Samen uit de Schaduw (2023) gaat ze samen met haar broertje Juda op zoek naar antwoorden. Met deze documentaires vraagt Hanna, samen met haar stichting Get it done, aandacht voor het taboe op psychische variaties.
 
Hanna is ook regelmatig als regisseur achter de camera te vinden, zoals voor de korte film Alice (2015) die in première ging tijdens het short film circuit op het Cannes Filmfestival en daarna op meerdere filmfestivals wereldwijd werd vertoond. Voor haar filmplatform Cinetree regisseerde ze meerdere Originals, waaronder Plastic Sailors over plastic vervuiling, Her Story, My Story over sterke vrouwen wereldwijd en De Droom met Wende Snijders.
 

MEER OVER GET IT DONE >>