Open over angsten en variaties

17jun15:4516:3015:45 - 16:30(GMT+02:00) Open over angsten en variatiesJesse Laport

Info

Workshop: Open over angsten en variaties

Met Jesse Laport

Jesse Laport is met name podiumpoëet, en hiernaast bekend om zijn bondige aforismen, quotes, epigrammen en gedichten over zijn ervaringen in de geestelijke gezondheidszorg en mentale gesteldheid.

In zijn twaalf jaar ervaring, en op zijn opleidingen Docent Theater en Creative Writing, heeft hij de nodige technieken geleerd die je kunnen helpen bij het schrijven van een sterke tekst of gedicht. In deze workshop wordt je in vogelvlucht meegenomen door deze technieken en hoe je deze het beste zou kunnen overbrengen.

Gastspreker

Jesse Laport is naast alumnus Creative Writing (BA) en voormalig theaterstudent, inmiddels schrijver, docent, stemacteur, en ervaren podiumdichter – met versleten podia als Lowlands, Geen Daden Maar Woorden Festival, Klokhuis, Paradiso, en twee keer voor het Koningshuis. Laport maakt voor zichzelf onderscheid tussen Instagrampoëzie, papieren poëzie, podiumpoëzie – en zoekt nog naar de termen voor de rest van zijn gebezigde spectrum.

 

In zijn werk, dat digitaal, op papier, op muren en zelfs op lichamen verschijnt, wordt vaak gestoeid tussen kinderlijke verwondering, volwassen vraagstukken, en de frustratie die daar soms bij kijken komt.

Meer informatie

Meer over Jesse Laport