Dagretraite

23dec10:0017:0010:00 - 17:00 DagretraiteManifesteer je beste jaar: een dag van Zelfreflectie en Groei voor 2024 - Muriël Dalmulder

Info

Manifesteer je beste jaar: een dag van Zelfreflectie en Groei voor 2024

Door Muriël Dalmulder

Het einde van het jaar is in zicht en je beseft je hoe snel de tijd voorbij is gevlogen; zijn al je prachtig gestelde intenties en doelen bereikt die je aan het begin van het jaar hebt opgeschreven? Heb je de tijd genomen om naar jezelf te kijken, je successen te vieren, en wijze lessen te trekken uit je ervaringen? Bewandel jij gedurende het jaar het pad dat je écht wilt bewandelen, of sla je een andere richting uit?

In deze workshop kom jij er in één dag achter hoe jij in 2024 kunt manifesteren wat je écht verlangt. Hierin nodigen de Hoorneboeg en Muriël Dalmulder je uit om diepgaand terug te blikken op het afgelopen jaar: wat ging er goed en wat zou je in het nieuwe jaar anders willen zien en ervaren? Aan de hand van o.a. (zelf)reflectie en manifestatietechnieken leer jij jouw eigen trilling te verhogen, om zo een transformerend jaar te creëren.

Tarieven

Wil jij deelnemen aan deze dagretraite? Je bent meer dan welkom.

 

€ 175 – Training + Snacks, lunch, koffie, en thee

€ 5 – Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren

 

Meteen als je je ticket boekt, dus dat is makkelijk. Ter plekke kan dit (echt) niet meer. 

 

*We kunnen geen tickets ruilen of terugbetaling aanbieden tenzij een evenement is afgelast of verschoven.

Programma

  • Voertaal: Nederlands.

  • Duur: je bent welkom vanaf 9.30, en de training start om 10.00 tot 17.00.

  • Aantal deelnemers: maximaal 18.

  • Locatie: In de Luwte op de Hoorneboeg.

Gastspreker

Over Muriël Dalmulder

Muriël Dalmulder is een trainer, spreker en internationaal coach op het gebied van leiderschap. In haar werk combineert ze de westerse wetenschap van o.a. positieve psychologie en neurowetenschap, met de oude wijsheid en tradities vanuit diverse culturen. In haar werk doet Muriël niets liever dan mensen weer te verbinden met hun essentie en doelen in het leven.