Muziek

21dec20:0021:3020:00 - 21:30 MuziekWinter Sound Healing Concert - Irene Sportel

Info

Winter Sound Healing Concert

Door Irene Sportel

Dit sound healing concert helpt je om diepe ontspanning in jezelf te ervaren. Laat je meenemen op een reis waarbij je de helende werking van klank, Tibetaanse en Indiase mantra’s, muziek en stilte kunt ontdekken. Irene deelt tijdens dit concert de klanken vanuit haar hart, en maakt gebruik van Tibetaanse- en kristallen klankschalen en instrumenten zoals o.a. de handpan, gitaar en haar stem. Al duizenden jaren wordt sound healing gebruikt om bij mensen en dieren een lichamelijke, mentale of emotionele disbalans te helen en om terug te keren naar onze natuurlijke staat van zijn; pure vrede en harmonie. 

Tijdens het concert kun je lichamelijke sensaties ervaren, zoals gapen, tranen, een emotie die naar de oppervlakte komt of beweging in je lichaam. Het hoeft niet en deze sensaties zijn niet nódig, maar het is mogelijk dat je ze ervaart. Als dit gebeurt, weet dat dit een heel natuurlijke reactie is van je systeem en dat het onderdeel is van de heling.

Tip: draag warme, comfortabele kleding, en voel je vrij om zelf dingen mee te nemen die je ervaring nog comfortabeler kunnen maken, zoals een extra deken of oogkussen. Warme sokken zijn ook fijn! Yogamatjes en dekens zijn aanwezig. Voel je welkom om zélf te komen ervaren wat dit concert voor je kan betekenen op deze mooie decemberavond.

Onderdelen: sound healing, muziek (o.a. handpan en gitaar), stilte

Tarieven

Wil jij deelnemen aan dit concert? Je bent van harte welkom:

 

€ 35 – Concert + Koffie/thee en een stukje taart

€ 5 – Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren.

 

Meteen als je je ticket boekt, dus dat is makkelijk. Ter plekke kan dit (echt) niet meer. 

 

*We kunnen geen tickets ruilen of terugbetaling aanbieden tenzij een evenement is afgelast of verschoven.

Programma

  • Voertaal: Nederlands.

  • Duur: je bent welkom vanaf 19:30, en het concert start om 20:00 tot 21:30.

  • Aantal deelnemers: Maximaal 30.

  • Locatie: In de Heizaal op de Hoorneboeg.

Gastspreker

Irene Sportel

Irene Sportel is energetisch therapeute, yoga docente, en muzikante. Na jarenlang als arts te hebben gewerkt in de westerse wereld, ruilde ze dit leven in 2014 in om zich volledig te richten op natuurlijke vormen van heling, die haar zelf ook zoveel hebben gegeven. Dit doet ze o.a. door middel van yoga, het maken en spelen van helende muziek, en het faciliteren van private healing sessies.

Meer informatie

Meer over Irene Sportel