Workshop

23dec10:0017:0010:00 - 17:00(GMT+01:00) WorkshopWat is de invloed van je familiesysteem op jouw (toekomstige) liefdesrelaties? - De FonteinUITVERKOCHT!

Info

Wat is de invloed van je familiesysteem op jouw (toekomstige) liefdesrelaties?

Door Demi Keppel – De Fontein

Hardnekkige patronen in je leven zijn vaak terug te voeren op je familiesysteem: de onlosmakelijke verbinding met al je familieleden. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je vaak niet bewust bent, maar die grote invloed op je leven uitoefenen. De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creëer je verbinding met jezelf en met de ander. Sta jij stevig op jouw eigen unieke plek?

Tijdens deze workshop maak je kennis met de metafoor voor jouw familiesysteem: de fontein van Els van Steijn. De metafoor van de fontein maakt het mogelijk eenvoudig uit te leggen hoe je deze systemische wetmatigheden voor je kunt laten werken, om daarmee op volle kracht in het leven te komen staan. Aan de workshop nemen ongeveer 15 tot 20 mensen deel. We beginnen de dag met een meditatie, gevolgd door een nadere uitleg over systemisch werk en de onlosmakelijke verbinding met jouw familiesysteem. Gedurende de dag doen we verschillende systemische oefeningen omtrent het thema van de workshop. Deze oefeningen variëren tussen individuele schrijfopdrachten, reflectie in duo’s en mini opstellingen in drietallen. De verschillende systemische oefeningen, rituelen en meditatie geven je nieuwe inzichten en handvatten hoe jij het jezelf goed kan laten gaan in je leven en in de liefde.

Onderdelen: systemische oefeningen

Tarieven

Wil jij deelnemen aan deze workshop? Je bent meer dan welkom.

€ 175 – Workshop + Snacks, lunch, koffie, thee, en water

€ 5,00 – Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren

Meteen als je je ticket boekt, dus dat is makkelijk. Ter plekke kan dit (echt) niet meer. 

 

*We kunnen geen tickets ruilen of terugbetaling aanbieden tenzij een evenement is afgelast of verschoven.

Programma

  • Voertaal: Nederlands.

  • Duur: je bent welkom vanaf 9.30, en de training start om 10.00 tot 17.00

  • Aantal deelnemers: maximaal 20.

  • Locatie: In de Luwte op de Hoorneboeg.

Gastspreker

Over Demi Keppel

‘Wat is van mij en wat is van de ander?’ Het is een vraag die Demi (1996) al op jonge leeftijd bezighield. Door als 9-jarige de scheiding van haar ouders mee te maken, weet Demi als geen ander hoe het is om ‘opgestegen’ te zijn in de fontein. Als kind droeg ze onbewust (vanuit liefde en loyaliteit) meer dan wat bij haar hoorde. Sinds ze op haar eigen unieke plek staat en ook ieder ander in haar familiesysteem de eigen plek gunt, stroomt het leven haar tegemoet. Met die sprankelende levensenergie in haar, is het Demi’s persoonlijke missie geworden bij te dragen aan de groei en bewustwording van anderen. Dit doet ze al jarenlang door, na haar studie in de psychologie met een specialisatie in systemisch werk, te werken met kinderen én ouders in een scheidingssituatie bij Villa Pinedo. Daarnaast geeft ze leiderschapstrajecten en trainingen omtrent persoonlijke ontwikkeling aan jongeren en jongvolwassenen, o.a. in het onderwijs. Een aantal jaren na het afronden van haar studie volgde Demi de opleiding Familieopstellingen aan het Instituut voor Systemisch Werk (IVSW). Mensen omschrijven Demi als kundig, integer, doortastend en verbindend. Ze staat met beide benen op de grond en zet haar sterke intuïtie in als kracht. Met haar warme energie en compassie weet Demi direct een veilige sfeer te creëren in een groep. Haar kernwaarde ‘kwaliteit’ vormt daarbij de basis in alles wat zij doet. Demi is van nature in staat om iemand in zijn totaliteit te zien en aan te nemen wat iemand meebrengt, ongeacht zijn achtergrond of lot. Ze durft ‘aan andere knoppen te draaien’ om patronen in het dagelijks leven te doorbreken. Vanuit een natuurlijke souplesse kijkt zij verder dan de symptomen en werkt altijd met wat er in de onderstroom in een (familie)systeem speelt: dat wat je mag aankijken of juist loslaten om te kunnen ontwikkelen naar de mooiste versie van jezelf.

Meer informatie

Meer over de Fontein